Zakelijk

Algemeen
Unitas Amsterdam is een middelgrote studentenvereniging met meer dan 500 leden. Dit zijn leden met uitlopende studierichtingen. Bovenal zijn het studenten die naast hun studie zich ontplooien door bestuurlijke ervaring op te doen binnen de Vereniging. Door actief te zijn binnen en buiten de studie ondergaan onze leden tevens een sterke sociale ontwikkeling. Een interessante groep voor bedrijven dus.

Mogelijkheden
Unitas Amsterdam biedt bedrijven de mogelijkheid om bekendheid te genereren bij studenten in de breedte en diepte. In de breedte door de grote exposure van de vereniging tijdens de Introductieweken van de Universiteiten en Hogescholen, waar verschillende bedrijven bij betrokken worden. Zo kan een bedrijf binnen twee weken een gigantisch bereik krijgen bij een hele nieuwe lichting studenten. Daarnaast kunnen bedrijven selectief in contact komen met onze meest talentvolle leden door bijvoorbeeld carrièrediners. Ook is het mogelijk om de bekendheid van uw bedrijf bij onze leden te vergroten door te adverteren in onze wekelijkse mailing, in ons magazine of op de website. Wij zijn eerlijk en transparant over het te behalen bereik en effectiviteit.

Contact
Mocht u interesse hebben in een samenwerking met Unitas Amsterdam kunt u contact opnemen met de assessor, Sydney Smit, via extern@unitas-amsterdam.nl. Zij kan de mogelijkheden verder toelichten. 

Onze sponsoren