Samenwerking

De Kleine Cooldown
Al jaren werkt de U.S.A. samen met café de Kleine Cooldown. Dit café op de Lange Leidsedwarsstraat 116 is voor velen van ons maar al te bekend. Met lekkere hitjes en genoeg shots kun je hier elke avond terecht voor een party.


De Bubbels
Verderop in aan de Lange Leidsedwarsstraat vind je de Bubbels. Ook hier kun je elke dag terecht! Daarnaast runnen zij ook het feestje van Joop, wat met zijn wat kleinere dansvloer een gezellige sfeer verzorgt wat perfect is als je met je college de stad in wilt.


Bohemian Birds
Bohemian Birds is de grootste in Nederland op het gebied van organiseren van lustrumreizen en zit inmiddels in 121+ landen! Je kan bij Bohemian Birds alles van A - Z laten regelen of een gedeelte van jullie reis. De lustrumcommissie blijft in charge, Bohemian Birds voert het voor jullie uit. Door het grote inkoopvoordeel is Bohemian Birds goedkoper dan wanneer je alle losse componenten van een reis boekt via Google. Daarnaast is jullie geld verzekerd en heeft Bohemian Birds afspraken met luchtvaartmaatschappijen waardoor er goedkopere tickets geboekt kunnen worden. Naast deze voordelen biedt Bohemian Birds elke groep van Unitas een gratis extreme sports activiteit aan op locatie! Deze aanbieding kan verzilverd worden door tijdens het intakegesprek bij Bohemian Birds aan te geven dat jullie gebruik willen maken van de verenigingsdeal tussen Unitas en Bohemian Birds. Een offerte en uiteraard intakegesprek, zijn gratis en vrijblijvend. Een heel aantal clubs van Unitas heeft al bij Bohemian Birds geboekt dus er is een referentiekader wat betreft de kwaliteit van de reizen!

http://www.bohemianbirds.com


Huisartsenpraktijk de Plantage
​Unitas werkt nauw samen met de Huisartsenpraktijk de Plantage. Een moderne praktijk in de Plantagebuurt in het centrum van Amsterdam gevestigd temidden van de Universiteit van Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam en op steenworp afstand van de Roeterseilandcampus. Huisarts Joost Swart verleent samen met zijn jonge enthousiaste team huisartsenzorg en psychologische zorg in deze buurt. Huisartsenpraktijk de Plantage heeft specifieke kennis van student gerelateerde medische onderwerpen en daarnaast is het belangrijk om als student een huisarts te hebben in de stad waar je studeert. Leden van Unitas en uiteraard andere Amsterdamse studenten kunnen zich inschrijven via de website:

www.huisartsenpraktijkdeplantage.nl


Gents

Met Gents hebben we een samenwerking op het gebied van gelegenheidskleding. Gents is al jaren dé leverancier op het gebied van formele kleding voor studenten. Elk jaar voor het gala zal de pasdag zijn voor rokkostuums, maar ook op andere kledij kun je mooie kortingen krijgen!

www.gents.nl


Budget Tie
Budget Tie is de voordeligste op gebied van dassen. Zij kunnen elk ontwerp realiseren en er mooie dassen, suspenders en vestjes van laten weven. Gebruik de code KRT50UNITAS voor een korting op je totaalbedrag!

http://www.budget-tie.nl​​​​​​​


Voor samenwerkingen kunt u contact opnemen met extern@unitas-amsterdam.nl


kleine.jpg
bubbels.png
Huisartsenpraktijk-de-Plantage.png

Onze sponsoren