Studentenwelzijn

Centrum Seksueel Geweld

Het Centrum Seksueel Geweld kan je helpen na misbruik, verkrachting of aanranding. Ze zijn 24/7 bereikbaar op het telefoonnummer 0800-0188

Bij het Centrum Seksueel Geweld zorgen verpleegkundigen, artsen, psychologen en advocaten ervoor dat jij de best mogelijke zorg krijgt.

Heb je vragen over een gebeurtenis van langer geleden? Maak je je zorgen om een vriend? Of heb je een andere vraag? Dan kun je overdag bellen en zullen ze proberen je te helpen om een antwoord te vinden.

Kijk voor meer informatie op http://www.centrumseksueelgeweld.nl

Dit zijn de social media kanalen van het CSG:
Facebook: https://www.facebook.com/centrumseksueelgeweld/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/18945251/admin/
Twitter: @CSG_08000188
Instagram: @centrumseksueelgeweld


Ruben van Dijk
Je wilt hoge cijfers voor je tentamens, een bijbaan die goed op je CV staat, je vrienden genoeg zien, een beetje fit blijven en uiteindelijk een droombaan. De ervaren ‘leefdruk’ onder studenten is hoog. Uit onderzoek van de landelijke studentenvakbond (LSVb) blijkt dat een op de drie studenten (34,6 procent) een verhoogde kans op een burn-out heeft. Vaak uit deze stress zich in faalangst, slecht slapen, uitstelgedrag, piekeren en moeite met concentreren. Steeds meer studenten zoeken daarom een persoonlijke coach. Coaching biedt een laagdrempelige manier om met deze onderwerpen aan de slag te gaan.

Tijdens de 1-op-1 sessies wordt jij geholpen met je persoonlijke thema/doel. Dit kan van alles zijn.

Veelvoorkomende thema's waarvoor studenten met mij aan de slag gaan zijn;

  • Ik ervaar veel studiedruk
  • Ik weet niet goed wat ik wil en kan
  • Ik heb last van uitstelgedrag
  • Ik kan me niet goed concentreren
  • Ik wil meer zelfvertrouwen hebben
  • Ik wil meer loslaten

Ruben heeft ervaring binnen en met verschillende verenigingen. Bel Ruben van Dijk voor een vrijblijvend intakegesprek en een sterk gereduceerd tarief op een eventueel traject!

LOGO_PNG.png
Ruben van Dijk

Onze sponsoren