Studie

Bij Unitas vinden we gezelligheid natuurlijk belangrijk, maar daarnaast wordt er ook waarde gehecht aan een goede toekomst van onze leden. Wij vinden het belangrijk dat onze leden zich ontwikkelen en voortgang boeken in hun studie. Daarom richt Unitas zich niet alleen op het organiseren van borrels en activiteiten, maar ook op het ondersteunen van haar leden op studiegebied.

De Bijlesparter

In samenwerking met De Bijlespartner organiseert Unitas tentamentrainingen voor diverse opleidingen aan de VU en UvA. Hierbij staan kwaliteit van de les en het vergroten van jouw slagingskans voorop! Door materiaal van de hoorcolleges te gebruiken en docenten met een goed cijfer voor het vak in te zetten zorgt De Bijlespartner ervoor dat de training 100% relevant is. Zo ben jij optimaal voorbereid op het tentamen. Naast tentamentrainingen kun je bij hen ook terecht voor privé bijles, scriptiebegeleiding en GMAT trainingen. Daarnaast bieden zij voor Unitasleden een korting van 15% op tentamentrainingen! Check het cursusaanbod op www.debijlespartner.nl

CareerStarter

Ieder jaar organiseert CareerStarter in samenwerking met Unitas een gratis E-assessment training voor leden en reünisten, die bijna afgestudeerd zijn of op zoek zijn naar een startersfunctie. Tijdens de training ligt de nadruk op het onderdeel logisch redeneren en worden er handige tips gegeven om het assessment goed af te ronden.


Logo_DBP.jpg
Foto_E-assessment.jpg
E-assessment training