Nieuws

Handige tips op Studentenwegwijzer.nl

Ben jij student en kan je altijd wel wat tips gebruiken tijdens jouw studententijd? Studenten Wegwijzer helpt om jouw studentenleven een stuk aangenamer en goedkoper te maken!

Nieuws

Op Studentenwegwijzer.nl vind je leuke blogs en relevant nieuws voor studenten. Zo kom je bijvoorbeeld snel genoeg te weten dat de boetes voor het onterecht gebruik maken van de studenten ov-chipkaart verhoogd worden.

Kortingen

Welke student houdt nou niet van korting? Bij Studenten Wegwijzer kun je terecht voor de altijd welkome studentenkortingen! Denk hierbij aan de beste aanbiedingen van bijvoorbeeld laptops, merkkleding en meer! Dus ben je op zoek naar een nieuwe laptop of een abonnement voor je mobiele telefoon? Kijk dan altijd eerst even of je niet toevallig een mooie studentenkorting kunt scoren…

Recepten

Woon je op jezelf en wil je makkelijk, snel én goedkoop eten? Dan kijk je even op Studenten Wegwijzer en bekijk je de ideale studenten recepten. Hier kom je bijvoorbeeld de onderstaande recepten tegen:

- Pasta pesto

- Courgettesoep

- Gevulde paprika’s

Dat je te lang in de keuken moet staan om gezond te eten, is dus geen excuus meer om junkfood thuis te laten bezorgen!

Geldzaken

Onderzoek wijst uit dat studeren een hoop geld kost. Elke student kan dus wel wat tips en hulp gebruiken en dat weten ze bij Studenten Wegwijzer als geen ander. Er zijn genoeg zaken waar jij je als student liever nog niet mee bezighoudt, denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van een inboedelverzekering. Toch zijn dit belangrijke zaken voor een student die op zichzelf gaat wonen, dus heeft Studenten Wegwijzer alvast de goedkope studenten verzekeringen voor je op een rij gezet. Met een beetje hulp zijn ook de minder leuke dingen zo geregeld!

Nieuwe studenten

Ook als jij nog geen student bent, maar dit wel binnenkort zal worden, is Studenten Wegwijzer er voor jou. Zo kun je op de website veel informatie vinden over verschillende studentensteden en de verenigingen die bij deze steden horen. Ook Unitas heeft zich aangesloten bij Studenten Wegwijzer en zo kan iedereen tijdens het oriënteren zien wat de vereniging allemaal te bieden heeft!

Wil jij meer weten over Studenten Wegwijzer of zijn er onderwerpen waar jij meer tips over wilt hebben? Neem dan contact op via info@studentenwegwijzer.nl.

Ook werkt Studenten Wegwijzer graag samen met anderen. Sta jij hiervoor open? Dan kun je contact opnemen via partner@studentenwegwijzer.nl.

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen